2013-03-31

Ateik, pavasarėli...

...lai sužaliuos laukai, lai skamba šaltinėliai ir skleidžiasi žiedai...


Jis tikrai artėja, šiandien tuo patikėjau. Žr. nuotrauką. Aš juos mačiau -- baltus, švelnius, pūkuotus... Miau ;) Tiesa, dar labai labai nedaug. Kur? Pakeliui tarp Klaipėdos ir Palangos. Dar šitą dviračių taką patikrinau.

Iki Nemirsetos -- pakankamai gražu. Ne visur taip, kaip viršutinėje nuotraukoje, bet visur pravažiuojama su "tipinėmis vasarinėmis" padangomis. Nuo Nemirsetos pasukau į plentą. Tiesą sakant, visai netyčia nuvažiavau miško keliuku. Pasirodo, dviračių takas ten į kairę suko, bet jo jau visai visai nesimatė :D Tie paskutiniai smagiausi "posūkis-kalniukas-posūkis-dar kalniukas" šiuo metu dar ne man. Žinoma, kam nors su "riebesnėmis" padangomis problemų neturėtų sukelti.

Palangoje irgi sniego beveik nėra. Tiesa, ant dviračių takų jo daugiau, nei norėtųsi. Na, bet dar yra gatvės ir pėsčiųjų tako dalis :)







Kas dar įdomesnio?.. A, išsiaiškinau, kuri dviračio dalis neatspariausia. Reiks po švenčių kai kuriuos pažįstamus pakankint, gal savo dviračių dalių dėžutėse turi tą "plastmasiuką", kuris ant vairo galo dedasi ir vairo juostos galus slepia. Vieną kažkur tarp Klaipėdos ir Palangos palikau netyčia. Na, gal ne taip ir netyčia, bet negi žmogus apie visus kritimus girsies; ypač kai viskas per durną galvą ir norą pažiūrėti "o gal per šitą ledą pravažiuosiu"... :)

No comments:

Post a Comment